Om oss

Två butiker i en – och “4 för 3”

Pelle P i Falun blev två drömmar som förenades i en och samma butik. I praktiken två butiker i en. Varför måste man välja bara en dröm?

Den ena handlade om att sälja kvalitetskläder av märket Pelle P – kläder och accessoarer som ger intryck när du bär dem och som ger avtryck hos din omgivning.

Och den andra drömmen gällde att erbjuda glas och porslin av välkända och etablerade märken. Med allt ifrån iittala och Orrefors Kosta Boda till Rörstrand/Höganäs, Mumin/Arabia och Gynning Design.

Det började 2011 med enbart kläder och två år senare hade idén med två butiker i en blivit verklighet. Syskonen Carina och Håkan Åman hade slagit ihop sina drömmar.

Några år senare öppnade även webbshoppen med möjlighet för kunder från hela landet att handla från butiken. Det slog väl ut. Så nu är det i praktiken tre butiker i en.

Vi erbjuder ALLTID “köp 4 betala för 3” på samtliga produkter i butiken! Det gäller ordinarie pris och billigaste varan får du på köpet. Och till dig som driver företag lämnar vi gärna offert på profilkläder, presenter och julklappar.

Apropå presenter och paket – för oss känns det bra att låta ett fint innehåll ha en vacker förpackning. För även om det alltid är insidan som räknas, så ska det första intrycket väcka glädje, spänning och nyfikenhet.

Varmt välkommen till oss!
Håkan & Carina